Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
pdl_pungi_electoralePDL Prahova anunţă, printr-un comunicat trimis presei, că începe o campanie umanitară de strângere de alimente (pâine, făină, mălai, ulei, conserve), apă, pături şi medicamente pentru sinistraţii din judeţele Vrancea şi Buzău, grav afectaţi de masivele căderi de zăpadă din această perioadă.

Reprezentanţii partidului anunţă că cei care vor să facă donaţii în cadrul campaniei "Dezgheaţă-ţi inima!" sunt aşteptaţi la sediile PDL din întreg judeţul Prahova.

„Considerăm că în aceste momente dificile, solidaritatea este cea care trebuie primeze, pentru a reuşi împreună să-i ajutăm pe semenii noştri aflaţi în nevoie. De altfel, organizaţia PDL Prahova a venit deja în sprijinul prahovenilor cu venituri mici sau care nu se pot deplasa din cauza vremii nefavorabile. Au fost deja distribuite pachete cu alimente de bază, iar acţiuni de acest gen vor continua, pe măsura posibilităţilor, şi în perioada următoare", adaugă comunicatul de presă al Partidului Democrat Liberal.

PDL Prahova invită atât partidele de opoziţie cât şi societatea civilă să se alăture eforturilor de întrajutorare a românilor care trăiesc în aceste zile "clipe de coşmar".

Ieri, reprezentanţii PSD au acuzat reprezentanţii partidului de guvernământ că au împărţit în Ploieşti mită electorală. Prin campania umanitară „Dezgheaţă-ţi inima", PDL recunoaşte, practic, distribuirea de alimente, explicând însă că demersul nu este decât unul umanitar, venit în sprijinul persoanelor cu venituri mici care nu s-au putut deplasa din cauza vremii nefavorabile din ultimele zile.
Back To Top