Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iulian dumitrescu presedinte pnl prahova
Categorie: Politic

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, va face parte, luni, din delegația Partidului Național Liberal care va participa la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării unui noi premier.

Ministrul interimar al Culturii, Bogdan Gheorghiu, membru al Bex-ului PNL, a anunțat, vineri dimineață, care va fi propunerea de premier a PNL și cine va face parte din delegația care va merge la consultările de la Cotroceni.

“Propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni: Florin Cîțu, prim-ministru (unanimitate)

Partidul Național Liberal a decis în ședința  Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.

Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedintii: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu”, a scris în noaptea de joi spre vineri Bogdan Gheorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top