Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher senator psd prahova
Categorie: Politic

Senatorul PSD de Prahova Laura Moagher a explicat, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, ce a stat la baza demersurilor care au dus, marți, la căderea Guvernului condus de Florin Cîțu, susținând totodată că se impune organizarea de alegeri anticipate.

“Guvernul Cîțu a căzut astăzi în urma moţiunii introduse de  Partidul Social Democrat.

Am trimis astăzi acasă un guvern care nu a demonstrat nimic și care a dus economia în haos, cu scumpiri aberante scăpate de sub control, cu niște deficite bugetare aberante, un guvern lipsit de soluţii și idei, un guvern care prin incompetență a adus foarte multă durere și suferință în rândul populației României”, a scris parlamentarul de Prahova.

Moagher: Anticipatele, singura soluție

În opinia Laurei Moagher, “Guvernul de dreapta, susținut de coaliția parlamentară PNL-USR PLUS-UDMR și de președintele Iohannis, au arătat că nu știu să guverneze în interesul poporului și de aceea nu este suficient să plece doar Cîțu de la Guvern, ci singura soluție pentru rezolvarea situației actuale o reprezintă alegerile parlamentare anticipate”.

Back To Top