Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Orban
Categorie: Politic

Fostul lider PNL Ludovic Orban s-a dezlănțuit marți la adresa lui Florin Cîțu și a lui Klaus Iohannis, după propunerea lui Dacian Cioloș premier.

"Trebuie să fii cu ochelari de cal, orb, să nu te uiți în partidul tău și să vezi că ai foarte mulți oameni decenți, serioși, care pot gira funcția de premier. Eu nu mă cramponez neapărat de propunerea formulată de parlamentari. Pe de altă parte, să te duci la negocieri când țara arde, la ușă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu te duci să propui o soluție pentru rezolvarea crizei, mi se pare ceva de noaptea minții. Parcă cineva le-a spălat creierele, se duc ca orbeții către prăpastie", a declarat Orban, citat de România TV. Declaraţia a fost făcută într-o conferinţă de presă în care fostul preşedinte PNL a anunţat că îşi va da demisia, mâine, din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban: "Soluţia Cîţu nu mai există"

"Eu nu voi vota o a doua nominalizare a lui Florin Cîțu. Mai are 10 la sută cotă de încredere. Soluția Cîțu nu mai există, lucrul acesta este evident pentru orice om normal la cap", a mai declarat Ludovic Orban, cu privire la actuala situaţie politică.

Citiţi şi: CTP: Cîțu nu mai poate fi numit premier, e compromis moral și profesional

"Cu tot respectul pentru Dacian Cioloș și pentru buna intenție pe care o are în formarea Guvernului, o să fie evident că ruptura dintre conducera actuală a PNL și USR se va adânci, pentru că Guvernul condus de Cioloș nu o să treacă", a completat Ludovic Orban.

Back To Top