Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alexandru nazare senator pnl prahova
Categorie: Politic

Senatorul de Prahova Alexandru Nazare, fost ministru de Finanțe, a explicat, joi, într-o postare pe Facebook, că pentru România expiră, vineri termenul până la care trebuie să arate măsurile luate pentru încadrarea în ţintele anuale asumate de reducere a deficitului bugetar.

“Mâine expiră termenul până la care România s-a angajat să prezinte primul raport semestrial în cadrul procedurii de deficit excesiv, care să evidenţieze măsurile luate pentru încadrarea în ţintele anuale asumate de reducere a deficitului bugetar.

Raportul în cauză este îndeosebi relevant pentru negocierile asupra bugetului de stat pentru 2022, pentru că ar trebui să prezinte şi strategia de consolidare fiscală. După cum precizează recomandarea Consiliului câştigurile excepţionale ar fi trebuit redirecţionate pentru reducerea semnificativă a deficitului în 2021. Având în vedere resursele suplimentare dedicate combaterii valului 4, al compensărilor anunţate în zona de energie, reducerea suplimentară a deficitului în 2021 ar fi creat spaţiu fiscal suplimentar astfel încât efortul de încadrare în ţinta pentru 2022 (6.2% esa, 5.8% cash) să fie mai uşor de suportat, având în vedere consecinţele modificărilor  din scenariul de bază privind parametrii crescuţi de creştere a inflaţiei. În această lumină ecuaţia bugetului pentru 2022 este cu atât mai complicată”, a punctat parlamentarul PNL de Prahova Alexandru Nazare.

Citiți și:
Fostul ministru de Finanțe, Alexandru Nazare: Avem de îndeplinit peste 500 de obiective ca să putem atrage toți banii din granturi și împrumuturi

Back To Top