Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ludovic orban
Categorie: Politic

Fostul președinte PNL Ludovic Orban a anunțat, marți, că s-a retras din grupul deputaților PNL  și își va continua activitatea ca neafiliat. În discursul susținut în plen, acesta a prezentat condițiile pentru a rămâne în continuare în partid și a lansat un atac împotriva actualului președinte PNL, Florin Cățu, dar și împotriva lui Klaus Iohannis.

“Începând de astăzi m-am dezafiliat, m-am retras, din grupul PNL şi îmi voi continua activitatea ca parlamentar neafiliat”, a declarat, în plen, Ludovic Orban. “Din păcate, astăzi nu am altă soluţie pentru a fi consecvent în respectarea acestor obligaţii morale faţă de cetăţeni decât de a mă despărţi, sper eu temporar, de colegii mei parlamentari. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni depăşeşte orice imaginaţie, atâtea acţiuni politice  îndreptate împotriva intereselor României nu mi-a fost dat să văd. S-a creat o criză politică artificială, din motive pe care nu le-a înţeles niciun cetăţean”, a acuzat Orban, citat de News.ro. Acesta susține că “a fost făcut praf principalul partid de guvernământ, coaliţia, şi cetăţeanul român a fost lăsat fără guvern cu capacitate deplină de exerciţiu, oferind un circ politic pe care marea majoritate a populaţiei îl respinge”.

Ludovic Orban: “Deputaţii PNL să renunţe la golf, eu personal nu vreau să joc golf””

”Nu pot să fiu părtaş la acest lucru, numai lobotomizat aş putea sta pasiv la acest atentat împotriva interesului naţional. Sunt un om cu conştiinţă, care îşi iubeşte ţara şi aceasta este o formă de protest. Nu îmi dau încă demisia din PNL, partidul căruia i-am dedicat toată viaţa. Conducerea PNL trebuie să se ducă acasă, deputaţii PNL să renunţe la golf, eu personal nu vreau să joc golf. PNL trebuie să se întoarcă cu faţa la cetăţeni şi cu spatele la chiriaşul de la Cotroceni. La ora actuală nu avem nimic. Ţara pluteşte în derivă pentru că cel care trebuia să stea la cârmă probabil pescuieşte sau a fugit la schi”, a mai spus Ludovid Orban, care anunțase încă de săptămâna trecută cî va demisiona din grupul parlamentar PNL (VEZI DETALII).

Back To Top