Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nicolae ciucă propunere premier
Categorie: Politic

Nicolae Ciucă este, din nou, propunerea liberalilor pentru funcția de premier. Anunțul oficial a fost făcut joi, după ședința PNL, de Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur.

Ciucă ar fi fost propus pentru funcția de premier chiar de președintele PNL, Florin Cîțu. Decizia vine după o discuție pe care acesta din urmă a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, în contextul blocării negocierilor cu cei de la PSD. Propunerea a fost votată în unanimitate de Biroul Executiv al PNL.

În declarația susținută după ședința PNL, Rareș Bogdan a explicat că Nicolae Ciucă a fost propus și votat ”din multiple motive ce ţin de rigurozitate, cunoaşterea statului român, de momentul actual şi datorită capacităţii sale manageriale pe care a reuşit să şi-o demonstreze ca Şef de stat Major al Armatei Române”.

VEZI ȘI: Cîțu: “Colegi de la PNL sunt ok ca premierul să fie desemnat de alte partide”. PSD a decis ca Marcel Ciolacu să fie propunerea formațiunii

Nicolae Ciucă, propus premier pentru a doua oară într-o lună

După eșecul premierului desemnat Dacian Cioloș, nici Nicolae Ciucă nu a reușit, acum aproximativ trei săptămâni, să coalizeze o majoritate. Prin urmare, acesta şi-a depus mandatul, cu o zi înainte de a cere votul Parlamentului.

Joi după-amiază vor avea loc noi negocieri cu PSD. Din partea PNL, ele vor fi conduse de premierul propus de liberali.

Back To Top