Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un jurnalist din Slatina, membru al partidului promovat de Liviu Dragnea, a fost bătut cu sălbăticie în municipiul Slatina. Scandalul s-a încheiatdoar după ce doi tineri din Prahova au intervenit.

„Am ajuns acasă undeva la 7.00 fără ceva. Când să-nchid maşina au sărit doi inşi din spate, m-au luat cu pumnii, n-am ştiut nici cine au fost, nici de unde au venit… Au spus după aceea nişte persoane care au chemat 112 că au fugit către sala de sport”, a povestit Alin Bălan. Atac s-a oprit doar atunci când doi tineri din Prahova au oprit mașina și au intervenit, moment în care agresorii au fugit. Soţia victimei a declarat că bărbaţii purtau geci de culoare bleumarin şi măşti de protecţie pe faţă.

Agresorii purtau măști

Conform impact.ro, Alin Bălan a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina și investigat medical. „În data de 17 noiembrie a.c., ora 18:58, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 47 ani, din comuna Cungrea, ar fi fost agresat de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Slatina. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Citește și Senatorul Radu Oprea despre partidul sprijinit de Dragnea: „Au mai fost încercări şi toate au avut exact acelaşi traseu”

Back To Top