Răzvan Prișcă deputat pnl de prahova
Categorie: Politic

Răzvan Prișcă a comentat tendința de creștere a investițiilor în economia națională, cu peste 6% în primele nouă luni ale anului față de aceeași perioadă din 2020.

Investiţiile nete realizate în economia naţională au însumat, în primele nouă luni din 2021, 78,788 miliarde lei, în creştere cu 6,1% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020, arată datele Institutului Național de Statistică. Cele mai mari creşteri au fost la lucrările de construcţii noi, cu 10,5%, şi la utilaje (inclusiv mijloace de transport), cu 4,8%.

“Investițiile în infrastructură, în sănătate, în educație, în susținerea mediului de afaceri cresc atât nivelul de trai, cât și competitivitatea companiilor românești. De asemenea, cresc și atractivitatea economică a localităților, aduc investiții private, noi afaceri, noi locuri de muncă, și, în timp, și mai multe contribuții la buget” a declarat deputatul PNL de Prahova, Răzvan Prișcă.

VEZI ȘI: Răzvan Prișcă, deputat PNL: “Vizita secretarului american al apărării subliniază poziţia de lider pe care ţara noastră o are în cadrul NATO”

Back To Top