Categorie: Politic

Jurnaliștii italieni au publicat propria înregistrare de la scandalul pe care l-au avut în România cu senatorul Șoșoacă! Lucia Goracci a povestit că ea, alături de colegii săi, au fost liberi după 8 ore în care au fost audiați la Poliția datorită intervenției Ambasadei Italiei.

Reportajul Tg1 arată ce s-a întâmplat cu jurnalista Lucia Goracci și echipa ei, în cadrul interviului cu senatoarea română no vax - Diana Iovanovici Șoșoacă. După câteva întrebări despre gestionarea pandemiei în România și despre starea spitalelor din țară, senatoarea antivaccinistă a închis echipa de jurnaliști în biroul ei și a sunat la poliție. Doar datorită intervenției ambasadei Italiei, idupă ce au fost bătuți și percheziționați, jurnaliştii au fost eliberaţi, povestesc cei de la Tg1.

Silvestru Șoșoacă este acuzat că l-a agresat pe unul dintre ofițerii de poliție, chemat să rezolve un conflict. În schimb, polițistul la fost agresat de soțul Dianei Șoșoacă, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu reporterii la cabinetul de avocatura al senatoarei. Pe de altă parte, Diana Șoșoacă susține că reporterii italieni se fac vinovați de violarea vieții private și a sediului casei de avocatură.

Citește și: ȘOCANT Soțul Dianei Șoșoacă ar fi mușcat o jurnalistă italiană și a lovit-o cu pumnul în braț, după care ar fi agresat și un polițist

Soţul senatorului AUR Diana Şoşoacă, implicat într-un scandal cu jurnaliştii postului de televiziune italian RAI UNO, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 anunţă, într-un comunicat dat publicităţii luni după amiază, că procurorii au dispus prin ordonanţă, luni, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de un inculpat care în data de 10 decembrie a agresat un poliţist. 

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16:00, prin intermediul unui apel la serviciul de urgenţă 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil de pe raza Sectorului 1 Bucureşti. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins izbindu-l de perete , i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/ / instagram.com

twitter.com / Google Business  Youtube Actualitatea

Back To Top