Ludovic Orban a lansat Forța Dreptei
Categorie: Politic

Ludovic Orban a înființat un nou partid - Forța Dreptei. Anunțul a fost făcut azi de fostul lider liberal într-o declarație susținută marți, la prânz, la Palatul Parlamentului.

„Am decis să ne dăm demisia din PNL atunci când PNL a decis să readucă la putere PSD. Toți parlamentarii, cu mulți colegi ai noștri din țară cu care ne-am consulatat atât din PNL, cât și din afară am luat decizia de a pune bazele unei noi construcții politice de centru-dreapta pentru că considerăm că e o obligație morală de a continuă să reprezentăm cetățenii români care ne-au acordat votul.

Citește și: Ludovic Orban îşi anunţă demisia: "De azi, PNL a murit pentru mine"

E o obligație morală de a-i reprezenta în continuare după ce conducerea PNL a decis să nu îi mai reprezinte și să fie a cincea roată la căruța PSD. E o necesitate politică pentru că România de astăzi nu mai are azi nicio reprezentare în politică. Nu există nicio formațiune politică cu adevarat de centru-dreapta pentru a putea să îi reprezinte pe cei din România dinamică, pe cei din România cinstită, pe cei din România activă, pe cei din România corectă”, a declarat Ludovic Orban.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/ / instagram.com / 

twitter.com / Google Business  Youtube Actualitatea

 

 

Back To Top