Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

usr prahova leaks comunicat oficial
Categorie: Politic

Conducerea USR Prahova a confirmat, printr-un comunicat semnat sâmbătă de Biroul Judeţean, că a depus o sesizare la parchet privind existenţa unor documente interne potenţial false. Anunţul oficial vine după ce "Actualitatea Prahoveană" dezvăluise existenţa unui scandal intern, în care mai mulţi membri importanţi ai formaţiunii se acuză reciproc de falsificarea unor documente legate de apartenenţa la partid a unor persoane.

LATER UPDATE: USR Prahova Leaks (2). Președintele Andrei LUPU, MESAJ CĂTRE CÂRTIȚĂ: Nu aveți ce căuta între noi

Încă din momentul fuziunii dintre USR şi PLUS, când a trebuit să fie aleasă o conducere unică, au existat tensiuni legate de apariţia unor membri noi în partid şi speculaţii că înregimentarea acestora ar fi putut să încline balanţa în favoarea uneia dintre tabere. Nu e clar dacă de acolo pleacă acuzele actuale, dar cert e că tensiunile încă sunt foarte mari în interiorul filialei, iar conducerea USR Prahova a decis să depună o plângere penală. Într-un comunicat oficial transmis sâmbătă, Biroul Judeţean al USR precizează că sesizearea nu vizează o persoană anume.

USR: "Ne dorim să identificăm persoanele care au încercat să afecteze buna funcționare a filialei"

"USR Prahova a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la o serie de documente potențial false, care au fost transmise filialei județene a partidului.USR Prahova a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la o serie de documente potențial false, care au fost transmise filialei județene a partidului. În contextul informațiilor vehiculate în presă, USR Prahova subliniază faptul că în sesizarea depusă nu sunt indicați făptuitori, urmând ca aceștia sa fie identificați de către autoritățile competente", se arată în comunicatul de presă primit astăzi.

"Vom colabora pe deplin cu autoritățile judiciare pentru a face lumină în acest caz.„Vom colabora pe deplin cu autoritățile judiciare pentru a face lumină în acest caz. Ne dorim să identificăm persoanele care au încercat să afecteze buna funcționare a filialei USR Prahova.Avem toată încrederea în autoritățile judiciare că le vor putea identifica", a transmis Biroul Județean al USR Prahova.

Pe aceeaşi temă: APH Special. USR Prahova Leaks: Scandal, plângeri penale și acuzații în grupurile interne

"Actualitatea Prahoveană" a publicat în exclusivitate, zilele trecute, sub eticheta "USR Prahova Leaks", mai multe articole legate de acuzele din USR, prezentând şi o serie de mesaje transmise pe grupurile interne de comunicare de către unii dintre liderii formaţiunii. Potrivit respectivelor mesaje, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, deputatul Mihai Poliţeanu, a fost cel care a semnat plângerea, reclamând că aducerea în partid a uneia sau mai multor persoane s-ar fi făcut pe baza unor falsuri. În replică, senatorul Aurel Oprinoiu a afirmat că scandalul este nefondat, în timp ce vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Cristian Apostol, i-a reproşat lui Poliţeanu că şi el ar fi comis un fals în momentul depunerii candidaturilor pentru alegerile locale.

Citiţi şi: USR Prahova Leaks (2). Președintele Andrei LUPU, MESAJ CĂTRE CÂRTIȚĂ: Nu aveți ce căuta între noi

Back To Top