Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher somaj tehnic
Categorie: Politic

Parlamentarul de Prahova Laura Moagher a anunțat că operatorii economici care vor fi nevoiți să recurgă la trimiterea angajaților în șomaj tehnic, din cauza pandemiei, vor beneficia, și anul acesta, de sprijin pentru plata șomajului tehnic.

Moagher a anunțat că statul va acorda "și pe anul 2022 indemnizația de șomaj tehnic, de 75% din salariul mediu brut, prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de stat, în cazul suspendării activității din cauza pandemiei.

Măsura  oferă protecție atât angajaților cât și angajatorilor care ar putea fi afectați în valul 5.

Conform deciziei Guvernului, această măsură și acordarea indemnizației aferente șomajului tehnic se prelungesc până la data de 31 martie 2022”, a precizat senatorul de Prahova.

VEZI ȘI: Laura Moagher, despre bugetul pentru 2022: “Nu va conține taxe noi, ci multe programe de sprijin pentru economie”

Proiectul OUG al Guvernului prevede faptul că indemnizația de șomaj tehnic va fi în cuantum de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat. De asemenea, este subliniat faptul că nu va fi mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022.

“Pe lângă șomajul tehnic obișnuit se instituie și indemnizația de 41,5% din salariul brut pentru reducerea timpului de lucru în contextul creșterii numărului de cazuri COVID” , precizează Laura Moagher.

Back To Top