Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian_dobreFostul prefect Adrian Dobre a susţinut prima sa conferinţă de presă în calitate de candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.


În cadrul conferinţei, Adrian Dobre l-a atacat pe Mircea Cosma, contracandidaul său în legătură cu un pliant distribuit de Cosma în judeţ în care acesta îşi prezintă realizările din mandatul său.

„Mircea Cosma a împărţit în judeţul Prahova pliante în care îşi prezintă realizările. Vreau să-i mulţumesc domnului Cosma că este de acord cu guvernarea PDL şi ceea ce a făcut ea pentru acest judeţ. Este grav însă că domnul Cosma îşi asumă toate realizările din judeţ. A constatat că nu a avut nicio realizare şi se promovează pe realizările guvernării PDL. În curând o să aflăm că Prahova îi aparţine domniei sale”.

Adrian Dobre a prezentat pliantul cu pricina arătând mai multe greşeli din conţinutul acestuia, ca de exemplu un pod care este trecut ca o investiţie în Podenii Noi este de fapt localizat în Sângeru, concluzionând că "Mircea Cosma nu ştie unde sunt făcute investiţiile în Prahova".

Întrebat din partea cărui partid va candida, fostul prefect a răspuns că deocamdată are un proiect pentru Prahova pe care îl va prezenta tuturor partidelor şi că va candida din partea partidului care îi va sprijini proiectul. De asemenea a promis că va prezenta şi presei acest proiect în momentul în care îşi va depune candidatura oficial.

Back To Top