Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
badescuÎntr-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, senatorul Iulian Bădescu l-a acuzat pe Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, că a semnat câteva documente prin care un teren privat al unui ploieştean a fost împrejmuit, construindu-se acolo un loc de joacă. Iulian Bădescu susţine că fapta primarului este de natură penală. În replică, Primăria Ploieşti a emis un comunicat de presă privind această situaţie. Iată mai jos comunicatul primăriei:

Avand in vedere declaratiile facute la conferinta de presa a aliantei politice USL referitor la un loc de joaca de pe str. Hasdeu nr. 22, va transmitem urmatorul punct de vedere:

“Terenul la care se face referire a fost revendicat  in instanta de domnul Mihailescu Bogdan, iar in 28.01.2010 a fost semnat  protocolul nr. 26379 de predare-preluare al acestui teren. In cadrul  protocolului sunt stipulate urmatoarele:  “Dupa indeplinirea formalitatilor de publicitate imobiliara  se va proceda la intocmirea procesului verbal de punere in posesie”.

Pana astazi, 26 aprilie 2012, nu s-a semnat acest proces verbal de punere in posesie, prin urmare terenul se afla inca in patrimoniul municipalitatii.

Back To Top