Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Capitala Tineretului semnaturi
Categorie: Politic
  • Parlamentarii prahoveni au semnat o scrisoare de susținere a echipei Ploieștiului în finala pentru desemnarea Capitalei Tineretului 2024.

Capitala Tineretului va fi desemnată în aceste zile în cadrul Summit-ului Tinerilor care are loc la Cluj-Napoca, dintre finalistele Ploiești, Vaslui și Oravița.

“Am semnat, alături de toți colegii parlamentari prahoveni, scrisoarea de susținere a echipei de tineri care astăzi se luptă ca Ploieștiul să fie, în 2024, Capitala Europeană a Tineretului.  Știu că au mari emoții și sper ca toate gândurile noastre bune să îi ajute să le depășească! Mult succes!” a transmis, sâmbătă dimineață, senatorul de Prahova Roberta Anastase.

“În calitate de parlamentari aleși în circumscripția electorală Prahova confirmăm faptul că proiectul va fi susținut moral și administrativ, de către noi, cât și de către colegii noștri, pe tot parcursul implementării activităților proiectului stabilite în cuprinsul candidaturii depuse”, au transmis senatorii și deputații prahveni, în scrisoarea de susținere.

scrisoare sustinere ploiesti capitala tineretului

Titlul „Capitala Tineretului din România” este oferit anual unui oraș pe baza unei competiții de concepte ce prezintă un program integrat de tineret care servește viziunea și punctele de reper cheie propuse.

VEZI ȘI: Ploieștiul, finalist pentru titlul de „Capitala Tineretului din România” 2024

Foto: newmoney.ro

Back To Top