Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

MONICA-MACOVEI_1"A trecut mai bine de o săptămână şi Victor Ponta nu a luat nicio decizie în cazul ministrului Ioan Mang, acuzat de plagiat. Lipsa de reacţie a premierului în cazul unor acuzaţii grave aduse chiar ministrului Educaţiei, care are de pregătit în aceste zile evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat, nu poate decât să agraveze situaţia şi să crească neîncrederea elevilor şi părinţilor în sistemul de învăţământ. Nu poţi tolera un ministru al Educaţiei asupra căruia există suspiciuni că fură texte scrise de alţii şi se semnează pe ele pentru a obţine grade didactice şi, în acelaşi timp, să le ceri elevilor şi părinţilor să aibă încredere în şcoală şi în calitatea educaţiei", a scris Monica Macovei pe blogul personal.

Potrivit lui Macovei, cererea trimisă la Academia Română este doar o amânare "inutilă" a deciziei de demitere a ministrului Mang, pe care Ponta refuză să şi-o asume, şi mai mult chiar, este "o jignire adusă profesorilor corecţi şi electoratului".
"Victor Ponta trebuie sa plece si el, caci a dovedit ca minte atunci cand a scris in programul de guvernare ca va respecta legile “fara exceptii, fara derogari sau scuze”, a declarat Monica Macovei 


Back To Top