Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
pensia_municipalaCandidaţii USL pentru Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieşti, respectiv Mircea Cosma şi Iulian Bădescu, împart prin Ploieşti taloane prin care îi îndeamnă pe ploieştenii în vârstă să se înscrie pe listele "primăriei" pentru acordarea unui ajutor lunar de 200 de lei, pe care cei doi l-au botezat "pensie municipală".

Cosma şi Bădescu promit că în mandatul 2012-2016, dacă USL câştigă Primăria Ploieşti, se va acorda fiecărui vârstnic din municipiu un ajutor lunar de 200 de lei din banii publici.

Candidaţii USL îi îndeamnă pe cetăţeni să păstreze talonul pentru ca în luna iunie 2012, luna alegerilor locale, să se înscrie pentru a primi "pensia municipală" promisă de candidaţi.

"Ştim că există resurse pentru ca viaţa Dumneavoastră să fie decentă şi onorantă (!). În mandatul 2012-2016, Primăria Ploieşti trebuie să vă acorde, sub forma unei plăţi lunare, o sumă de aproximativ 200 de lei. Vă rugăm să păstraţi talonul de mai jos pentru a vă înscrie în iunie 2012 pe listele primăriei pentru acordarea PENSIEI MUNICIPALE", spun Cosma şi Bădescu în fluturaşul respectiv.

Cunoscutul om de televiziune Lucian Mândruţă a postat pe pagina personală de Facebook, un comentariu pe această temă: "E acel moment unic în care poporul şi aleşii îşi dau mâna peste ţară. O mână cu ghiul şi alta cu Alzheimer. Trist. Să vă explic: am primit ceea ce pare cea mai gogonată promisiune electorală: pensie de 200 de lei pentru fiecare. Din banii municipalităţii. Aruncaţi o privire", a scris Mândruţă pe pagina sa de FacebookAm încercat să obţinem un punct de vedere de la candidatul USL la Primăria Ploieşti, Iulian Bădescu, însă acesta nu a răspuns la telefon.
Back To Top