Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
badescuCandidatul USL la primăria Ploieşti a dat publicităţii un comunicat de presă în care acuză presiuni politice desfăşurate de instituţiile de control împotriva taximetriştilor care au anunţat că îl susţin pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti.

"Mai mulţi taximetrişti care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Ploieşti au devenit ţinta controalelor din partea instituţiilor deconcentrate (Direcţia Muncii, Garda Financiară, RAR), după ce şi-au exprimat susţinerea pentru candidatul USL la funcţia de primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu.

Considerăm că aceste manifestări de presiune politică nu mai pot fi tolerate, în condiţiile în care dorim organizarea unor alegeri locale libere şi corecte ! Opţiunile politice ale ploieştenilor care îşi câştigă existenţa în mod cinstit, practicând taximetria, nu mai pot fi controlate de mafia PDL, care îşi trăieşte ultimele zile până la alegerile din 10 iunie", se afirmă în comunicatul de presă al USL.

Iulian Bădescu solicită prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, să intervină de urgenţă pentru eliminarea acţiunilor de presiune politică şi să ia măsuri împotriva acelor directori ai direcţiilor deconcentrate din judeţ care le-au pus în practică.

"Îi asigur pe taximetriştii care lucrează în municipiul Ploieşti, dar şi pe toţi ploieştenii, că astfel de manifestări de presiune politică venite din partea PDL nu vor rămâne nesancţionate !" a declarat Iulian Bădescu, candidatul USL la Primăria Ploieşti.
Back To Top