Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

primăria râfov
Categorie: Politic
  • Comuna Râfov primește, anul acesta, 200.000 de lei, conform unei hotărâri adoptate ieri, de aleșii județeni.
  • Totalul repartizat localităților din județ a fost de 38,1 milioane de lei.

În dreptul comunei Râfov, suma trecută a fost de 200.000 de lei. Proiectul adoptat de CJ Prahova vineri se referă și la estimările pe următorii trei ani,privind alocările pe localități, din fondurile la dispoziția Consiliului Județean. Potrivit acestora, în perioada 2024 – 2026, localitatea se poate aștepta, din aceeași sursă, să-și rotunjească bugetul cu câte 300.000 de lei pe an.

Situația a fost reclamată de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader. Acesta a arătat că suma primită de comuna Râfov, o localitate cu aproximativ 5.000 de locuitori, dar condusă de un primar PSD, este comparabilă (chiar ceva mai mică) decât cea pentru Salcia, de exemplu, cu sub 1.000 de locuitori, dar care are un primar liberal și care va beneficia de 250.000 de lei.

Citiți și: COMUNA RÂFOV, PRINTRE PUȚINELE LOCALITĂȚI CARE NU AU FOST AFECTATE DE SCĂDEREA NUMĂRULUI DE LOCUITORI

Sumele repartizate de CJ prin hotărârea de vineri sunt destinate programelor de dezvoltare locală și susținerii programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală.

Back To Top