Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cardurile de energie Razvan Prisca
Categorie: Politic
  • Începând cu luni, 20 februarie, cardurile de energie vor putea fi utilizate de către beneficiari pentru plata facturilor curente ori restanțe la electricitate, gaz sau încălzire (inclusiv termoficare în sistem centralizat).
  • Deputatul PNL de Prahova a anunțat că, în primele trei ore, au fost efectuate deja 9.000 de plăți.

Cardurile de energie potfi utilizate pentru plăți la ghișeele Poștei Române, la potași sau on-line, reamintește parlamentarul de Prahova.

Citiți și: RĂZVAN PRIȘCĂ, DEPUTAT PNL: GUVERNUL CONTINUĂ DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN ROMÂNIA

„În primele trei ore de la deschiderea sistemului, au fost efectuate peste 9.000 de plăți, cu o valoare totală de circa 3 milioane lei. Cetățenii pot utiliza aceste carduri la orice oficiu poștal, direct la poștaș sau online pe pagina de internet oficială a Poștei Române. De asemenea, a fost introdusă și posibilitatea de plată online, pentru ca beneficiarii să aibă la dispoziție și o variantă mai simplă și mai rapidă. Următoarea tranșă tot in valoare de 700 lei va fi trimisă către cele 1,7 milioane de gospodării în luna septembrie a acestui an. Toate sumele disponibile pe cardurile de energie livrate în cele două tranșe pot fi utilizate până în ultima zi a anului 2023”, a declarat Răzvan Prișcă, deputat PNL de Prahova.

Citiți și: ROMÂNII POT PLĂTI FACTURILE UTILIZÂND CARDURILE DE ENERGIE. APELUL DIRECTORULUI POȘTEI ROMÂNE CĂTRE BENEFICIARI

Back To Top