Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase apcemn
Categorie: Politic
  • Parlamentarul de Prahova a participat, astăzi, în calitate de președinte al Comisiei juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), la cea de-a 61-a reuniune a acestei comisii.

Evenimentul de astăzi, prezidat de Roberta Anastase, a fost organizat de Senatul României și s-a desfășurat în format videoconferință.

“În cadrul intervenției mele în calitate de raportor pentru proiectul de recomandare, am accentuat faptul că asigurarea securității economice reprezintă o responsabilitate primordială a fiecărui stat și a instituțiilor sale și trebuie să se fundamenteze pe implementarea coerentă a unor politici pe termen lung, într-o arie vastă de domenii, pe diversificarea economiei și creșterea potențialului de producție. În egală măsură, am evidențiat importanța sprijinului parlamentar pentru o acțiune eficientă în acest domeniu, arătând că parlamentele au rolul de a adopta cadrul legislativ necesar reducerii impactului negativ al șocurilor economice și al creșterii inflației, precum și de a se asigura că măsurile privind securitatea economică sunt concepute astfel încât să îmbunătățească guvernanța și să consolideze creșterea economică și bunăstarea socială”, a declarat parlamentarul PNL de Prahova.

Citiți și: ROBERTA ANASTASE, SENATOR PNL: „ELEVII VOR BENEFICIA DE O SUMĂ FORFETARĂ PENTRU TRANSPORT”

 

Back To Top