Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nicolae ciucă iulian dumitrescu intalnire pnl prahova
Categorie: Politic
  • Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a participat, la Valea Doftanei, la o întâlnire cu președintele organizației județene, Iulian Dumitrescu, și cu liberalii prahoveni.
  • Strategia pentru alegerile din 2024 a fost una dintre temele abordate.
  • Ciucă s-a referit și la planurile PNL pentru această primăvară, când trebuie să aibă loc rotativa guvernamentală.

Premierul Nicolae Ciucă le-a dat asigurări liberalilor prahoveni cu privire la deschiderea pe care o are “pentru a sprijini proiectele care duc la dezvoltarea comunităților locale”.

“Apreciez dinamismul administrațiilor locale care au înțeles să creeze noi oportunități economice pentru cetățeni și companii. Am transmis aceste mesaje colegilor din organizația PNL Prahova, cu care m-am întâlnit în această seară la Valea Doftanei, să discutăm despre soluțiile liberale pentru problemele de administrație locală.

PNL și-a făcut și își face în continuare datoria la guvernare, stimulând economia și asigurând creștere economică, menținând stabilitatea politică și gestionând cu responsabilitate provocările în plan extern. Le-am cerut liberalilor din Prahova să facă performanță în administrația locală, fiindcă acesta e principalul criteriu după care vor fi judecați la vot, în 2024. Cea mai bună strategie electorală e buna guvernare”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook, după întâlnirea de la Valea Doftanei.

Potrivit unor surse citate de News.ro, Ciucă a lăudat judeţul Prahova, dându-l exemplu în ceea ce priveşte atragerea investiţiilor, și a punctat în fața colegilor de partid că ”România trebuie să devină un mare şantier, nu o şezătoare de politicieni care se uită la sondajele de opinie”.

În ceea ce privește rotativa guvernamentală, potrivit acelorași surse, președintele PNL a vorbit despre adaptarea programului de Guvernare a Coaliției. “Dorim ca preluarea ministerului Transporturilor de către un membru al PNL să dea un nou impuls realizării de infrastructură din România”, ar fi declarat Nicolae Ciucă, conform surselor citate de News.ro.

Citiți și: CONTRACTUL PENTRU REABILITAREA DJ102I VALEA DOFTANEI - BRĂDET, ALTERNATIVĂ LA DN1 ȘI DN1A, A FOST SEMNAT

Conform Protocolului coaliţiei de guvernare, Nicolae Ciucă va avea mandat ca premier până pe data de 25 mai 2023, când postul va fi preluat de premierul nominalizat de PSD, până la alegerile generale din 2024. Convenția mai prevede însăși alte schimbări, inclusiv ca PNL să facă o nominalizare pentru funcția de ministru al Transporturilor, deținută în prezent de PSD și ocupată de Sorin Grindeanu.

Back To Top