Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petitie românia schengen
Categorie: Politic
  • PMP a lansat petiția „România merită în Schengen”.
  • Președintele partidului, Eugen Tomac, spune că este vorba despre “este un demers în interes naţional ce va scrie istorie pentru România.”

Petiția „România merită în Schengen” a fost lansată vineri, la Timișoara, reprezentanții PMP spunând că este “una dintre cele mai importante şi ample acțiuni” pe care le-au inițiat.

“Campania vine ca urmare a acțiunii pe care am inițiat-o împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) pentru a anula votul nelegal al Austriei din 8 decembrie 2022.

Semnăturile adunate vor însoți petiția pe care o voi depune la Comisia de Petiții a Parlamentului European prin care voi solicita Parlamentului să intervină, în calitate de parte privilegiată, în acțiunea pe care deja am declanșat-o la CJUE.

Prin urmare, începând de astăzi îi invit pe toţi, pe absolut toţi cetăţenii români, dar nu numai, să semneze petiţia «România merită în Schengen» pe www.romaniainschengen.ro.

Schengen este un drept dobândit prin efortul tuturor românilor. După 8 decembrie 2022, fiecare zi reprezintă încălcarea acestui drept. Este un demers în interes naţional ce va scrie istorie pentru România.

Nu avem timp să ne plângem de milă, nu este cazul să ne resemnăm. Este dreptul nostru pe care trebuie să îl cerem cu hotărâre!”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Petiţia „România merită în Schengen” poate fi semnată AICI.

Citiți și: SCRISOARE DESCHISĂ PENTRU ATACAREA, LA CURTEA EUROPEANĂ DE JUSTIȚIE, A DECIZIEI AUSTRIEI CU PRIVIRE LA SCHENGEN

 

Back To Top