Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai polițeanu depoului
Categorie: Politic
  • Asfaltarea unei străzi acoperite acum doar cu pământ, amenajarea unui mic loc de joacă și amplasarea câtorva coșuri de gunoi pe domeniul public se numără printre modestele solicitări rămase fără ecou, ale locuitorilor care formează o comunitate mică în zona Depoului. 
  • Oamenii cer, de fapt, numai lucrări simple, care nu implică bugete mari și care sunt firești pentru un municipiu - reședință de județ. 
  • Din păcate, până acum, nu au reușit să se facă auziți.

Scrisoarea deschisă a familiilor de ploieșteni din zona Depoului (cartierul Rudului), însoțită de listele cu zeci de semnături, a fost preluată de deputatul de Prahova Mihai Polițeanu și transmisă autorităților locale.

"Alături de 76 de ploieșteni (aproape toți) din mica comunicate încadrată de străzile Vagonului și Drezinei (intersecția Rudului - Depoului) am trimis astăzi primarului PNL - PSD Andrei Volosevici, consilierilor locali, directorilor SGU și RASP Ploiești o scrisoare în care facem o analiză a situației și problemelor din cartier, vechi de 30 de ani, și cerem neapărat rezolvarea lor imediată.

Pe 30 iunie am fost acolo alături de Mihai Tonsciuc, Raluca Dumitru și alți voluntari cu care lucrez și am vorbit cu comunitatea. Ca și în cazul multor altor comunități din acest oraș, administrația locală fie a uitat de ei, fie, cel mai probabil, nu îi pasă.

Administrația Volosevici a promis în scris încă din 2021 rezolvarea unora dintre probleme (adresele 16321/03.08.2021 a Direcției Tehnic Investiții și BMTU 1898/26.07.2021 a Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației). Nici până astăzi, Volosevici și Consiliul Local nu au mișcat vreun deget să ajute oamenii.

Le-am spus ploieștenilor din comunitate, așa cum spun tuturor: dacă nu se mobilizează, dacă nu acționează unitar și nu își cer vocal drepturile, Primarul și Consiliul Local Ploiești vor persista în nepăsare și indolență. Pentru simplul fapt că nu le pasă de Ploiești, ci doar de funcțiile și interesele lor financiare.

Citiți și: DEPUTATUL MIHAI POLIȚEANU A DEPUS SESIZARE PRIVIND NERESPECTAREA, ÎN PLOIEȘTI, A NORMELOR PRIVIND LOCURILE DE PARCARE PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI - FOTO

Comunitatea a reacționat remarcabil, s-a mobilizat și a strâns semnături de la aproape toți locuitorii micii comunități. O comunitate liniștită, de oameni gospodari, care își plătesc taxele și impozitele locale, dar care nu beneficiază de serviciile orașului.

Oamenii au cerut:

1. Curățarea și amenajarea celor 3 spații verzi ale comunității: cele două spații verzi la intersecția străzilor Vagonului, Locomotivei și Drezinei și, respectiv, spațiul verde de la celălalt capăt al străzii Locomotivei, care, în prezent, sunt lăsate complet în paragină (copaci netoaletați și iarbă de 1 metru), precum și instalarea de bănci și a unui mic loc de joacă pentru copii (care să aibă leagăne și balansoar);

2. Asfaltarea străzii Locomotivei, distrusă de utilajele grele ale CFR și care prezintă, pe la jumătatea ei, crăpături pe unde se infiltrează apă care inundă subsolul blocului 3;

3. Asfaltarea străzii de pământ Drezinei, care, din informațiile noastre, apare dintotdeauna ca asfaltată în actele Primăriei, precum și asfaltarea străzii Vagonului, care este betonată și pe care se strânge apa la ploi;

4. Instalarea de coșuri de gunoi pe cele 3 străzi menționate, precum și obligarea firmei Blue Planet de a curăța toate străzile, conform contractului cu municipiul Ploiești;

5. Efectuarea de servicii de dezinsecție, conform contractului dintre municipiul Ploiești și firma Coral, care ne ocolește la acest moment;

6. Instalarea a două camere de luat vederi în capătul străzilor Vagonului și Locomotivei având în vedere că cetățeni din afara comunității vin în mod constant și aruncă gunoaie, precum și prezența periodică a polițiștilor, în limita capacităților Poliției Locale Ploiești, în această comunitate, pentru a descuraja aruncarea gunoaielor;

7. Relocarea trecerii de pietoni situată pe strada Rudului (la capătul traseului 7) pentru că, la acest moment, fiind în curbă, gradul de pericol pentru pietoni este maxim.

Ploieștenii pot lupta cu nepăsarea și aroganța actualei administrații Volosevici-PNL-PSD doar dacă se mobilizează și organizează în comunități de cartier. Doar așa își pot face auzită vocea și pune lucrurile în mișcare", a transmis deputatul de Prahova, Mihai Polițeanu, în contextul demersului alături de ploieștenii care locuiesc în zona Depoului.

Foto: Facebook / video Mihai Polițeanu

Back To Top