Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liberalul Cristian Burlacu, un necunoscut până acum pentru scena politică prahoveană şi deputat în Colegiul 1 Valea Prahovei, a susţinut, la finalul săptămânii, prima sa conferinţă de presă de la câştigarea mandatului de parlamentar. Şi pentru că îşi doreşte o relaţie strânsă cu alegătorii din colegiul pe care îl reprezintă în Camera Deputaţilor, Burlacu a anunţat că şi-a deschis nu mai puţin de trei cabinete parlamentare: la Sinaia, Comarnic şi Breaza.

Penelistul a promis că în fiecare vineri va acorda audienţe, iar „de luni până joi va fi prezent la Camera Deputaţilor, fie în plen, fie în Comisia de Industrii şi Servicii”. Cristian Burlacu şi-a prezentat, ieri, şi obiectivele pe care speră să le ducă la îndeplinire până la finalul celor patru ani de mandat. Locuri de muncă bine plătite, dezvoltarea turismului pe Valea Prahovei şi modernizarea infrastructurii vor fi temele pentru care penelistul a promis să militeze cu toate mijloacele legale. Şi pentru a demonstra că este un politician de cuvânt, Burlacu s-a implicat activ în organizarea unei întâlniri care a avut loc duminică, la Sinaia. „Vrem să facem un fel de pact pentru turismul de pe Valea Prahovei.

Aşa că am colaborat cu Asociaţia oraşelor de pe Valea Prahovei în organizarea unei întâlniri la care să adoptăm o strategie de dezvoltare a turismului din zonă”, a explicat parlamentarul liberal. La şedinţa de la Sinaia au fost prezente Elena Udrea, ministrul Turismului, şi Monica Iacob Ridzi, ministrul Tineretului. Cristian Burlacu speră ca după această întâlnire, turismul din zona pe care o reprezintă în Parlament să capete alte valenţe.

„Vreau ca Breaza să redevină staţiune balneoclimaterică, îmi doresc ca oraşul Comarnic să se transforme într-o veritabilă poartă de intrare pe Valea Prahovei, la Adunaţi şi Talea se poate dezvolta agroturismul, iar în restul zonei este nevoie de modernizarea infrastructurii”, a mai spus Cristian Burlacu. El a mai promis că va avea în cei patru ani de mandat „o relaţie corectă cu cetăţenii” şi va încerca să ajute cu toate mijloacele zona din care provine.

Back To Top