Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderul social-democrat Mircea Geoană, a declarat că în toate organizaţiile PSD din ţară vor avea loc alegeri începând cu 15 februarie şi ulterior va fi convocat şi un congres al partidului, în care va fi modificat statutul şi va fi desemnat candidatul la alegerile prezidenţiale.

„Avem şansa acum să reaşezăm partidul. Vom alege noi structuri până la ultimul cătun. E un proces de reaşezare într-o logică guvernamentală mult mai complexă. Dacă nu suntem atenţi, ne putem trezi că mesajul nostru nu este adaptat noilor vremuri. Există un risc pentru profilul nostru şi pentru viziunea noastră social-democrată. În premieră, PSD a luat mai multe voturi în oraş decât în mediul rural”, a afirmat preşedintele PSD Mircea Geoană. El a mai spus că filialele PSD din Moldova, cu care s-a întâlnit vineri la Iaşi, au cerut ca partidul să-şi desemneze cât mai repede un candidat pentru prezidenţiale. 

Şantierul reconstrucţiei PSD

"Candidatul PSD pentru prezidenţiale va fi decis numai după o competiţie internă şi democratică. Putem face un singur congres al PSD, după alegerile interne care vor începe din 15 februarie, în care să modificăm statutul, dar să şi desemnăm candidatul la prezidenţiale”, a explicat Geoană. „Am stabilit ca să avem la început de februarie o propunere de reconstrucţie instituţională a sediului nostru naţional, vom avea un nou Comitet Executiv Naţional şi atunci vom lua deciziile cu privire la pachetul de nominalizări, interimatul de secretar general, secretarii executivi, şefii de departamente. Deci avem un şantier de reconstrucţie instituţională în partid care este foarte vast şi foarte ambiţios”, a declarat liderul PSD. Întrebat dacă vicepreşedintele Liviu Dragnea ar putea fi viitorul secretar general al PSD, Geoană a spus că nu are încă un punct de vedere în acest sens. „Nu mi-am făcut încă un punct de vedere în acest moment, le-am cerut şi colegilor mei, lideri de organizaţii să ne ajute în formularea celei mai bune formule. Undeva în jur de 7 februarie vom convoca un nou Comitet şi acolo vom veni cu un pachet de măsuri instituţionale şi de pregătire de alegeri interne în partid, europarlamentare şi prezidenţiale”, a spus preşedintele PSD. 

Săniuţă, fă-te că te bucuri!

În Prahova, preocupaţi cu negocierile de la Bucureşti, pesedişti nu prea par preocupaţi de viitoarea conducere a filialei. Rămaşi fără preşedinte după demisia lui Emil Calotă, social-democraţii ploieşteni nu prea par a se grăbi pentru a-şi desemna un nou şef. La nivel judeţean, scaunul de preşedinte al filialei pare a se clătina sub deputatul Marian Săniuţă, mai ales că acesta a votat împotriva alianţei cu PD-L şi a intrării la guvernare alături de partidul de suflet al lui Traian Băsescu. Prin târg se aude că la postul de şef al PSD Prahova râvnesc atât senatorul Daniel Savu, care speră ca adepţii săi să uite că a intrat în Parlament „pe uşa de dos”, după redistribuire, dar şi deputatul Adrian Năstase, care ar putea să se ascundă la Ploieşti de scandalurile de corupţie care par a nu se mai termina.

Back To Top