Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai polițeanu candidat primaria ploiesti
Categorie: Politic
  • Deputatul independent Mihai Polițeanu a anunțat, sâmbătă, că va candida la alegerile locale din 2024, pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.
  • Acesta a mai precizat că va propune și o listă de candidați pentru viitorul Consiliu Local al Ploieștiului.

Odată cu anunțul privind candidatura sa pentru funcția de primar al Ploieștiului, Mihai Polițeanu a lansat un mesaj către "partidele politice din afara cartelului PSD-PNL", făcând un apel pentru trimiterea acestor două formațiuni politice "în opoziție".

Deputatul a invocat rezultatele unui sondaj realizat de un site local de știri, conform cărora ar avea peste 14% din intenția de vot a alegătorilor.

"Alegerile din 2024 vor fi un referendum despre viitorul Ploieștiului, care a fost capturat în ultimele 3 decenii de PSD și PNL. Se poate să-i trimitem în opoziție pe Volosevici și cei care îl susțin sau l-au susținut.

Motive de optimism sunt. Într-o cercetare sociologică realizată la comanda publicației locale Observatorul Prahovean la începutul lunii octombrie privind intenția la vot pentru funcția de primar al Ploieștiului, am ieșit pe primul loc în preferințele alegătorilor ploieșteni (14,62%), înaintea actualului primar, Andrei Volosevici, candidat PSD (11,83%). La acea dată, Andrei Volosevici era singurul care își anunțase candidatura.

Fac apel și către partidele politice din afara cartelului PSD-PNL să ne unim forțele pentru a trimite PSD și PNL în opoziție, să construim o majoritate curată în Consiliul local de oameni integri, dedicați interesului Ploieștiului și să alegem 2 viceprimari cu viziune, cu putere de muncă și loiali Ploieștiului, nu unor interese de gașcă.

Ploieștiul nu poate continua să rămână la cheremul baronilor Roberta Anastase, Iulian Dumitrescu sau Mircea Cosma și a traseistului Andrei Volosevici, trecut pe la aproape toate partidele", a transmis Mihai Polițeanu, în urma evenimentului de sâmbătă, pentru lansarea candidaturii sale.

Acesta a punctat și problemele a căror rezolvare o consideră prioritară:

"Rezolvarea cu prioritate a nevoilor de bază ale orașului: termoficarea, curățenia și înverzirea orașului, traficul și infrastructura de mobilitate, canalizarea și asfaltul în zonele uitate ale orașului, siguranța fizică a ploieștenilor, reconectarea administrației locale cu comunitatea;

Deconectarea mafiei PSD-PNL de funcțiile publice critice și deconectarea firmelor de partid de banii ploieștenilor;

Un Ploiești european și modern: oraș cu zonă pietonală reală, cu parcuri curate și îngrijite, cu străzi verzi, cu piste sigure de biciclete, cu locuri de parcare trasate în zonele rezidențiale, cu evenimente culturale și artistice de anvergură, cu o comunitate activă și implicată în administrarea orașului și un primar cinstit care se află în stradă și în legătură directă și permanentă cu ploieștenii", a mai transmis acesta, în comunicatul de sâmbătă.

"Vreau și se poate să rezolvăm majoritatea nevoilor de bază ale Ploieștiului în termen de 4 ani. Vreau să stopăm imediat furtul din bani publici și achizițiile publice cu dedicație. Vreau să facem pași decisivi în primii 4 ani la primărie pentru transformarea Ploiestiului într-un oraș european. Pe termen lung, în 16 ani, Ploieștiul trebuie să intre în top 6 cele mai bogate și eficiente orașe din România și în top 3 cele mai curate și nepoluate reședințe de județ din România", conchide Mihai Polițeanu.

Citiți și: MIHAI POLIȚEANU, DEPUTAT: „ADMINISTRAȚIA VOLOSEVICI NU FACE DECÂT SĂ DOARMĂ ȘI SĂ PIARDĂ BANI EUROPENI”

Candidatul a publicat, pe un site dedicat, manifestul ”CURAJ pentru UN NOU PLOIEȘTI! Se poate!” și propunerile sale pentru Ploiești, suspuse dezbaterii publice, pentru a fi incluse într-un program final în cuprinsul căruia să se regăsească idei și propuneri venite din partea specialiștilor din toate domeniile administrației publice locale, societății civile și cetățenilor Ploieștiului.

Back To Top