Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sondaj inscop
Categorie: Politic
  • INSCOP a dat publicității rezultatele unui sondaj care a urmărit să determine cine sunt politicienii care se bucură de cea mai mare notorietate la acest moment.
  • Concluzia sociologilor este că mesajele ultra-radicale au o capacitate mare de viralizare, dar totodată subliniază că notorietate nu înseamnă și încredere sau intenție de vot.

Sondajul INSCOP, realizat la comanda News.ro, a arătat că, la acest moment, Klaus Iohannis este politicianul cu cea mai mare notorietate dintre numele testate, după ce 99,2% dintre respondenţi au declarat că au auzit de el. Pe locul al doilea este Gabriela Firea (cu o notorietate de 94%) urmată, la mică distanță de Diana Şoşoacă, cu 93,5%, Mircea Geoană cu 93,3% şi Marcel Ciolacu cu 92,5%.

Clasamentul este completat de:

  • Nicolae Ciucă - 87,7%
  • George Simion - 84,9%
  • Laura Codruța Kovesi - 80,7%

”Notorietatea liderilor politici este primul indicator relevant pentru evaluarea capacităţii unui lider politic de a candida în alegeri. Clasarea preşedintelui Klaus Iohannis pe primul loc, cu 99% dintre respondenţi care declară că au auzit de preşedintele României nu este o surpriză. Nici plasarea pe locul doi a Gabrielei Firea, fostul primar general şi o personalitate activă în spaţiul public în ultimii douăzeci şi cinci de ani nu surprinde. Pe de altă parte, faptul că 93,5% dintre respondeţi declară că au auzit de Diana Şoşoacă arată capacitatea de viralizare a mesajelor ultra-radicale. O notorietate ridicată nu înseamnă însă automat şi un nivel de încredere mare. Pe de altă parte, o norietate medie sau mică, dincolo de dezavantajul implicit, oferă şi oportunitatea construirii favorabilităţii pe termen lung”, afirmă Remus Stefureac, director INSCOP Research.

Citiți și: SONDAJ INSCOP: MIRCEA GEOANĂ ESTE PE PRIMUL LOC, ÎN INTENȚIA DE VOT PENTRU PREZIDENȚIALE, URMAT DE MARCEL CIOLACU, DACĂ ACESTA AR FI CANDIDAT PSD-PNL

Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda News.ro. Datele au fost culese în perioada 23 octombrie - 2 noiembrie, prin metoda CATI (interviuri telefonice), prin intermediul chestionarului. Volumul eşantionului simplu, stratificat, este de 1.100 de persoane, reprezentativ pe categoriile sociodemografice semnificative (sex, vârstă, ocupaţie) pentru populaţia neinstituţionalizată a României, cu vârsta de 18 ani şi peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3 %, la un grad de încredere de 95%.

Back To Top