Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

candidat iulian dumitrescu
Categorie: Politic
  • Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, joi seară, despre eventuala candidatură a lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Prahova.
  • Acesta a dezvăluit că decizia nu a fost luată decoamdată și a menționat că hotărârea va „ține cont de Constituție, de legi și de principii”.

Ciucă a fost întrebat despre susținerea PNL pentru o nouă candiatură a lui Iulian Dumitrescu la șefia CJ Prahova în condițiile în care acesta din urmă este urmărit penal, momentan are interdicție de a-și exercita funcția de președinte al Consiliului Județean, iar procurorii au prelungit măsura controlului judiciar.

„Am spus-o de fiecare dată şi o spun şi acum şi o voi spune de fiecare dată: nimeni nu este mai presus de lege, instituţiile statului trebuie să-şi facă treaba şi asta este responsabilitatea juridică a fiecăruia dintre noi care încalcă legea. De partea cealaltă, eu, personal, de fiecare dată, şi în cariera militară, şi acum, am condus şi am luat decizii pe bază de reguli şi principii. Atunci când vom primi propunerile de la filială, voi lua decizia în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii. Punct”, a declarat, potrivit News.ro, Nicolae Ciucă, la un post central de știri. Președintele PNL a adăugat că, „în acest moment”, nu există o decizie cu privire la o eventuală candidatură pentru un nou mandat a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Prahova.

Citiți și: DNA A PRELUNGIT MĂSURA CONTROLULUI JUDICIAR ÎN CAZUL LUI IULIAN DUMITRESCU

Procurorii DNA au prelungit cu încă 60 de zile măsura controlului judiciar şi restricţiile impuse iniţial preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Prahova Iulian Dumitrescu. De la declanșarea urmăririi penale, acesta s-a retras și din funcțiile deținute în partid.

Dumitrescu este anchetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii.

Back To Top