Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

trafic droguri registru alina gorghiu
Categorie: Politic
  • Președintele României a promulgat Legea privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni din sfera traficului de droguri, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare (PL-x 816/27.12.2023).
  • Actul normativ aduce noi reglementări menite să combată traficul și consumul de droguri, fenomene pe un trend ascendent în România.

În declarația susținută după promulgarea legii inițiate la finalul anului trecut de un grup numeros de sentori și deputați PNL, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a subliniat că actul normativ „era necesar pentru a lupta cu flagelul drogurilor”.

„Registrul traficanților de droguri este un instrument cu rol în prevenirea și combaterea traficului de droguri.

Poliția va avea posibilitatea să cunoască, supravegheze şi identifice operativ persoanelor care au comis infracţiuni din sfera traficului ilicit de droguri, precum și a celor au efectuat fără drept operațiuni cu substanțe psihoactive sau pretinzând că dețin autorizație. 

În funcție de pedeapsă, persoanele vor fi înscrise în registru între 5 și 20 de ani, perioadă în care poliția va putea ști unde există riscul ca persoana monitorizată să vândă din nou droguri”.

Citiți și: MINISTRUL JUSTIȚIEI, ALINA GORGHIU: NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE. MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU, ÎI ADUCEM ÎNAPOI PE FUGARI

Ministrul a atras atenția asupra faptului că, în România, consumul și traficul de droguri sunt pe un trend ascendent.

„În cursul anului 2023 a fost confiscată o cantitate de peste 1,1 tone de droguri de risc și mare risc, dar și peste 270 000 de comprimate de droguri de risc și mare risc.

În 2023, a fost realizată cea mai mare captură de comprimate ecstasy din istoria structurilor antidrog din România (231.997 comprimate).

Vom lua toate măsurile pentru a preveni consumul de droguri, mai ales pentru tineri, cei mai vulnerabili în fața drogurilor", a transmis Alina Gorghiu.

Back To Top