Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ioana neagu valea călugarească pnl
Categorie: Politic
  • Primarul din Valea Călugărească, Ioana Neagu, a publicat un mesaj în care anunță oficial că a decis, până la urmă, să candideze pentru un nou mandat din partea liberalilor.
  • Aceasta spune că a luat hotărârea ținând cont de sprijinul primit prin intermediul parteneriatelor cu Consiliul Județean Prahova.

Primarul din Valea Călugărească, Ioana Neagu, renunță la statutul de independent și va candida din partea unui partid politic. După săptămâni bune în care s-a vorbit despre apropierea sa de PSD și la doar o zi după ce a confirmat că se alătură PSD, Neagu a anunțat, oficial, că va candida din partea PNL.

Citiți și: IOANA NEAGU, PRIMARUL DIN VALEA CĂLUGĂREASCĂ, S-A ALĂTURAT PSD ȘI VA CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT

„Încep prin a vă mulțumi pentru încrederea și sprijinul dumneavoastră în acești 4 ani suntem o comunitate unită și frumoasă.

Ultima perioadă de timp a fost una dificilă, cu negocieri de a trece la un partid politic.

Calitatea de independent nu îmi asigură susținerea, nu îmi permite să am alături oameni pe care îi văd făcând parte din echipa mea!

Anii primului mandat nu au fost deloc ușori, însă nu mi-am pierdut puterea, determinarea, dorința și dragostea de a-mi ajuta comunitatea.

Am muncit zi de zi, din toate puterile mele, cu multă determinare și dăruire pentru proiectele pe care le-am realizat sau sunt în diferite etape de realizare!

Doresc să vă transmit că am decis să aleg echipa și partidul care mi-au fost alături în toți acești ani!

Comunitatea noastră a fost ajutată de Consiliul Județean Prahova, de domnul președinte, de colegii mei, pe care îi respect și le mulțumesc pentru tot ce au făcut până acum pentru noi!

Am primit sprijin important pentru proiecte valoroase, care s-au realizat prin intermediul parteneriatelor dintre comuna noastră și Consiliul Județean Prahova.

Consider că este o datorie morală și etică de a respecta oamenii care mi-au fost alături

Nimic nu este simplu în viață, dar aleg să mă ghidez după valori la care țin, iar deciziile pe care le iau se vor așeza în timp, și cu voia lui Dumnezeu, toate la locul lo.

Am convingerea că dacă rămân același OM simplu, muncitor și devotat oamenilor care care au crezut în mine, voi putea să duc comuna acolo unde ne dorim cu toții, printre cele mai frumoase și dezvoltate din județ.

Împreună cu echipa pe care o voi propune pe lista de consilieri locali vom lupta pentru localitatea noastră, fiindcă știu că se poate, iar dacă Dumnezeu îngăduie, știu că vom reuși să realizăm ce ne propunem.

Nu mi-am dorit ca decizia mea să fie așteptată, dar astăzi vă transmit oficial că rămân alături de echipa PNL Prahova, iar în curând voi prezenta și echipa de consilieri cu care îmi doresc să lucrez pe viitor pentru binele comunității noastre.

Am fost, sunt și voi fi cu sufletul și inima pentru dumneavoastră, pentru Valea Călugărească.

Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră și pe toți cetățenii.

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu”, a transmis Ioana Neagu în mesajul publicat sâmbătă seară.

Back To Top