Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

virgiliu nanu prefect prahova acuzatii aur târgșoru vechi
Categorie: Politic
  • AUR Prahova îl acuză pe prefectul județului, Virgiliu Nanu, care este și președintele PSD Prahova, că „își protejează candidatul de la Târgșoru Vechi, ignorând decizia ANI”.
  • Acum două săptămâni, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul formulat de primarul comunei prahovene împotriva hotărârii Curții de Apel Ploiești, care menținea raportul Agenției Naționale de Integritate referitor la edilul găsit în conflict de interese.

„Filiala Prahova a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă ferm acțiunile prefectului Virgiliu Nanu și ale PSD, în ceea ce privește protejarea primarului Nicolae Drăgan de la Târgșoru Vechi, în fața deciziei autorităților competente. După ce Agenția Națională de Integritate (ANI) a emis o decizie clară în ceea ce privește mandatul primarului Nicolae Drăgan, constatând o serie de nereguli grave în exercitarea funcției sale, este inacceptabil ca prefectul Virgiliu Nanu să încerce să minimizeze consecințele acestor acțiuni prin aplicarea unei sancțiuni extrem de blânde”, se arată în comunicatul AUR Prahova, transmis miercuri dimineață.

Citiți și: PRIMARUL COMUNEI TÂRGȘORU VECHI, NICOLAE DRĂGAN, A PIERDUT DEFINITIV PROCESUL CU ANI

”Este evident faptul că acțiunile prefectului și ale PSD-ului au fost motivate de interese politice și de protejarea propriului candidat, în detrimentul interesului public și al respectării legii. Faptul că primarul Drăgan poate continua să își exercite funcția și să candideze liniștit din partea PSD, în ciuda constatărilor ANI, arată o lipsă de respect față de instituțiile statului și dispreț la adresa cetățenilor”, punctează, în acest context, Alexandru Săraru, președintele AUR Prahova.

În lumina acestor acuzații, AUR Prahova cere demisia prefectului Virgiliu Nanu, dar și o investigație privind modul în care acesta și-a exercitat atribuțiile în cazul referitor la primarul de la Târgșoru Vechi. „Solicităm autorităților competente să asigure respectarea deciziilor legale și să acționeze în interesul comun al cetățenilor, fără a se lăsa influențate de interese politice meschine”, se mai arată în comunicatul AUR.

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (foto), este și președintele filialei județene a PSD, precum și candidatul partidului la funcția de președinte al CJ Prahova. Totodată, din informațiile de până acum, Nicolae Drăgan ar urma să fie candidatul social-democraților la Primăria Târgșoru Vechi, pe care acesta o conduce și în prezent.

Citiți și: VOLOSEVICI S-A ÎNSCRIS ÎN PSD, VIRGILIU NANU RENUNȚĂ LA FUNCȚIA DE PREFECT PENTRU A CANDIDA LA CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA

 

 

Back To Top