Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

virgiliu nanu atac dumitrescu
Categorie: Politic
  • Președintele PSD Prahova răspunde acuzațiilor lansate de Iulian Dumitrescu, liderul liberalilor prahoveni, lăsând totodată un nou atac împotriva președintelui organizației județene a PNL.

Într-un mesaj publicat marți, pe rețelele de socializare, Virgiliu Nanu neagă acuzațiile care i-au fost aduse, referitoare la implicarea sa în dosarul „Ferma Dacilor”.

„Domnule Baron PNL «Lamborghini» Iulian Dumitrescu,

Am luat la cunoștință acuzațiile pe care mi le aduceti şi vă asigur că sunt complet false. În calitate de fost prefect, am acționat întotdeauna conform legii și în interesul cetățenilor.

În legătură cu documentele semnate în cazul Ferma Dacilor, vă rog să faceți public orice document considerați că am semnat ilegal și să îl transmiteți organelor implicate în cercetare pentru a se stabili veridicitatea acestora. Sunt dispus să cooperez pe deplin cu autoritățile pentru a lămuri situația! 

De asemenea, vă solicit să comunicați public de ce nu ați făcut demersurile necesare demolării Fermei Dacilor, în calitate de preşedinte al CJ Prahova, singura insituție responsabilă cu luarea acestei măsuri! Este important să oferiți explicații clare în fața opiniei publice!

În plus, aș dori să știu de ce îl susțineți pe primarul de la Gura Vadului, urmărit penal în dosarul Ferma Dacilor?

Sunt deschis să clarificăm orice aspect legat de activitatea mea în funcția de prefect sau şef al Oficiului de Cadastru Prahova. Vă solicit în mod public să demonstrați acelaşi lucru!”, a scris Nanu.

Acesta continuă atacul, transmițându-i public lui Dumitrescu o serie de întrebări:

„Dacă tot vorbim despre transparență şi moralitate, Iulian Dumitrescu trebuie să răspundă la aceste patru intrebări:

1. Foloseste drept masină personală un LAMBORGHINI ? DA sau NU?

2. Foloseste drept masină personală un BENTLEY ? DA sau NU?

3. A cheltuit în vacanțe exotice, în ultimii 2 ani de zile, 600.000 de euro ? DA sau NU?

4. Locuiește într-un apartament de 800 mp in complexul Stejarii (Bucuresti) ? DA sau NU?”

Citiți și: VIRGILIU NANU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA, DIN PARTEA PSD, PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN: ACEST JUDEȚ TREBUIE SĂ REDEVINĂ AL PRAHOVENILOR

CMF 21240002

Back To Top