Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bogdan Nica candidat pnl primaria ploiesti
Categorie: Politic
  • Candidatul PNL la Primăria Ploiești a avut, în ultimele zile, întâlniri cu locuitorii din vestul și sudul municipiului, oameni care, după cum mărturisește, au venit cu numeroase idei ce pot contribui la dezvoltarea și modernizarea municipiului.

Candidatul liberal pentru funcția de primar al Ploieștiului, Bogdan Nica, a publicat pe rețelele de socializare un scurt mesaj după întâlnirile pe care le-a avut în ultimele zile în stradă, cu ploieștenii.

„Am participat împreună cu colegii mei din Consiliul Local al Municipiului Ploiești la dezbaterea Planului meu pentru toți ploieștenii, în cartierul Vest și în Eminescu. Este foarte interesant și în același timp reconfortant să vezi cum oamenii participă activ la discuții, sunt implicați în viața comunității și mai ales vin cu idei foarte bune care vor sta la baza dezvoltării sănătoase și durabile a orașului nostru. Suntem bucuroși mai ales atunci când putem explica și ajuta cetățenii care au probleme să înțeleagă cum le pot rezolva. Voi continua să merg în fiecare zi din această campanie electorală printre oameni, la ei în cartier, să vedem împreună cum putem schimba în bine viața de zi cu zi a fiecăruia”, a transmis Nica.

Citiți și: BOGDAN NICA, CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA PLOIEȘTI, A LANSAT „PLANUL MEU PENTRU PLOIEȘTI”

 

 

CMF 21240015

Back To Top