Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

centura bușteni - azuga
Categorie: Politic
  • Președintele PNL Prahova, candidat din partea liberalilor pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, anunță că urmează semnarea contractului pentru Centura Azuga - Bușteni cu  un constructor prahovean, după ce instanța a respins definitiv contestația depusă, în urma licitației, de turcii de la Ozaltin.

Iulian Dumitrescu spune că, în urma hotărârii definitive a Curții de Apel Ploiești, „administrația publică județeană din Prahova poate semna contractul de proiectare și execuție de peste 100 de milioane de euro pentru Centura Azuga - Buşteni cu un antreprenor prahovean”.

„Este un proiect pentru care m-am luptat ca preşedinte de Consiliu Judeţean, împreună cu primarii PNL Ciprian-George Barbu de la Azuga și Mircea Corbu de la Bușteni. Pe de-o parte, este important pentru locuitorii celor două orașe și pentru descongestionarea măcar parţială a DN1. Pe de altă parte, este genul de proiect despre care s-a spus că e imposibil şi iată că, noi, împreună, am arătat că în Prahova #SePoate.

Vorbim de fonduri europene din Programul Operațional Transport 2021 – 2027. Sunt parte din cele 3 miliarde de euro pe care eu şi echipa mea de la Consiliul Judeţean am reuşit să le atragem în ultimii trei ani și jumătate”, a precizat președintele PNL Prahova.

Acesta a menționat că, din momentul în care se va semna contractul, durata proiectării şi execuţiei va fi de 36 de luni: „Iată de ce este important ca, pe 9 iunie, prahovenii să meargă pe continuitate”.

Citiți și: PE UNDE VOR TRECE VARIANTELE OCOLITOARE COMARNIC, BUȘTENI ȘI AZUGA. SIMULĂRILE VIDEO ALE ALTERNATIVELOR LA DN1

În cadrul procedurii, autoritatea contractantă a primit oferte din partea Itinera Spa (Italia), Asocierii OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S. (Leader) – VISIO CONSTRUCTION WORKS (Turcia – România) și Asocierii CONI (Leader) – SC GOTT STRASSE SRL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL – DRUM POD INVEST – „NVO „TRANSINZHINIRYNG” LLC – Automagistral Pivden (România – Ucraina). Prahovenii de la Coni au fost desemnați câștigători, dar Ozaltin a contestat decizia. Curtea de Apel Ploiești a respins, marți, defintivi recursul acestora, considerând că este „nefondat”.

Investiția în realizarea Centurii Bușteni - Azuga de ridică la aproximativ 600.000.000 de lei, fără TVA.

CMF 21240015

 

 

Back To Top