Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iulian dumitrescu despre sebastian ghiță și clanul cosma
Categorie: Politic
  • „Am nevoie ca prahovenii să spună NU clanului Cosma pe 9 iunie”, a transmis președintele PNL Prahova, candidatul liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean.

În discursul susținut la evenimentul de lansare a candidaților PNL din Prahova, la alegerile din 9 iunie, Iulian Dumitrescu a vorbit, printre altele, despre „clanul Cosma şi cine sunt aliaţii săi” (VIDEO AICI).

„Cred că toţi cei care ascultă acest fragment înţeleg mai bine de ce sunt atacat dimineaţa, la prânz şi seara pe un anumit post de televiziune naţional deţinut de un afacerist prahovean refugiat la sud de Dunăre. Este simplu ca «bună ziua»: lupta mea în Prahova este cu clanul mafiot Cosma şi cu asociaţii săi care mizează pe înlocuirea mea cu marioneta lor, Nanu.

Voi continua proiectele importante pentru judeţul nostru, dar am nevoie ca prahovenii să spună NU clanului Cosma pe 9 iunie şi să-i trimită astfel la lada de gunoi a istoriei politice pe cei care au ţinut Prahova în lanţuri”, a scris Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: IULIAN DUMITRESCU: MINCIUNA GROSOLANĂ A CLANULUI COSMA ŞI A SLUGII LOR OBEDIENTE, PESEDISTUL VIRGILIU NANU, PRIVIND LAMBORGHINIUL GALBEN A FOST DEMONTATĂ CHIAR DE PROPRIETARUL MAȘINII

CMF 21240015

Back To Top