Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Elena Lasconi presedinte USR
Categorie: Politic

 

• Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a fost aleasă noul preşedinte al Uniunii Salvaţi România.
• Ea a câștigat alegerile interne cu 68%.

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului, cu 68% dintre voturi.

„De astăzi începe reconstrucția USR. Vom lucra mai uniți și mai determinați ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democrației în România”, a declarat miercuri Elena Lasconi în conferința de presă de după anunțul privind rezultatele alegerilor din USR.

„Sunt mândră că sunt româncă iar eu sărbătoresc prin fapte drapelul României în fiecare zi. Şi m-aş bucura ca în această ţară să îl fluturăm cu toţii, în Piaţa Universităţii, la Iaşi, Constanţa, la Satu Mare, în România de dincolo de graniţele ţării şi să ne bucurăm împreună de victoria echipei naţionale de fotbal”, a mai spus Elena Lasconi, titrează Digi24.

Alegerile interne din USR s-au încheiat la ora 12.00, iar 11.333 de membri ai partidului au votat dintre cei 25.607 care au primit linkul pentru votul electronic.
În urma decriptării voturilor electronice, rezultatul este: Gabriel Filip - 310 voturi; Radu Hossu - 1.471; Christian Seidler - 1.873; Elena Lasconi - 7.701 (68,14%)”. Votul pentru alegerea noului președinte al USR a durat două zile.
La Congresul USR a fost votat și noul Birou Național, organism care poate bloca deciziile preşedintelui. Votul s-a desfășurat online, la proces participând toți membrii de partid.

Foto: Agerpres

Surse: Agerpres.ro, Digi24.ro

CITEȘTE ȘI: RĂZVAN PRIȘCĂ, DEPUTAT PNL: „ROMÂNIA SUSȚINE PARCURSUL EUROPEAN AL REPUBLICII MOLDOVA”

Back To Top