Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

răzvan prișcă pnl republica moldova ue
Categorie: Politic
  • Marți, 25 iunie, are loc prima Conferință Interguvernamentală Moldova – UE.
  • Evenimentul marchează, în mod oficial, începerea negocierilor de aderare la UE a Republicii Moldova.
  • „Avansarea extinderii într-un ritm susținut este un obiectiv prioritar pentru noi întrucât aceasta este un instrument politic fundamental, aflat la îndemâna Uniunii, pentru a genera în vecinătatea sa, pe termen lung, o dezvoltare democratică, creștere economică, securitate și stabilitate bazate pe statul de drept și respectul față de valori”, punctează parlamentarul de Prahova Răzvan Prișcă.

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a subliniat importanța momentului precedat de semnarea, de către președintele Maia Sandu, a decretului privind inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, eveniment ce a avut loc vineri, 21 iunie.

„România a acordat întotdeauna o atenție deosebită asupra avansării procesului de extindere, o opțiune strategică ce presupune o responsabilitate comună, atât pentru partenerii noștri, cât și pentru UE. Avansarea extinderii într-un ritm susținut este un obiectiv prioritar pentru noi întrucât aceasta este un instrument politic fundamental, aflat la îndemâna Uniunii, pentru a genera în vecinătatea sa, pe termen lung, o dezvoltare democratică, creștere economică, securitate și stabilitate bazate pe statul de drept și respectul față de valori.

Mai mult decât atât, țara noastră a susținut mereu avansarea parcursului european al Republicii Moldova, în linie cu apelul Consiliului European din martie. Astfel, la nivelul instituțiilor europene, am pledat mereu pentru adoptarea rapidă a cadrelor de negociere. De altfel, evaluările Comisiei Europene confirmă eforturile depuse de autoritățile de la Chișinău în procesul de reformă, eforturi cu atât mai remarcabile cu cât au fost obținute în condiții extrem de dificile, determinate de războiul de agresiune al Rusiei asupra Ucrainei. Sunt convins că aceste eforturi vor fi continuate și că, în scurt timp, Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene” a declarat Răzvan Prișcă, deputat PNL de Prahova.

Citiți și: RĂZVAN PRIȘCĂ, DEPUTAT PNL: „REGIUNEA MĂRII NEGRE ARE O IMPORTANȚĂ VITALĂ PENTRU SECURITATEA ENERGETICĂ A EUROPEI!”

 

Back To Top