Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai apostolache mircea geoană romania in acțiune candidatura
Categorie: Politic
  • Președintele Partidului România în Acțiune, Mihai Apostolache, a anunțat vineri, într-o conferință susținută la Ploiești, că formațiunea politică îl va susține pe Mircea Geoană în cursa pentru Cotroceni.
  • „De cinci ani, Mircea Geoană reprezintă cu succes România la vârful NATO și apreciem că este timpul să reprezinte țara noastră și din postura de președinte”, a declarat Apostolache.

Convenția Națională a Partidului a decis, ieri seară, să susțină candidatura lui Mircea Geoană pentru funcția de președinte al României.

„Domnia sa a anunțat că este foarte aproape de luarea unei decizii cu privire la o candidatură ca independent la Președinția României, iar partidul nostru îl invită să candideze și îl va susține. Ne implicăm în strângerea de semnături, în acțiuni de promovare a candidaturii și vom proteja votul în ziua alegerilor.

De cinci ani, Mircea Geoană reprezintă cu succes România la vârful NATO și apreciem că este timpul să reprezinte țara noastră și din postura de președinte.

Citiți și: MESAJUL LUI MIRCEA GEOANĂ, CĂTRE LIDERII COALIȚIEI PSD-PNL: SE POATE ȘI FĂRĂ VOI

Este timpul pentru o Românie renăscută, ambițioasă și demnă, o Românie care să facă saltul istoric și să fie câștigătoare a transformărilor din lume, nu victima acestor transformări. O Românie aflată în centrul Europei, și nu la periferie, în care statul să nu mai chinuie antreprenorii, să nu-i mai umilească pe seniori, să nu-i mai ignore pe tineri și care să nu le mai blocheze dezvoltarea. O Românie care să promoveze meritocrația în viața publică și care să încurajeze inițiativa, în care să se investească masiv în Educație și Sănătate. O Românie a noastră, a întregii națiuni, care să aibă în fruntea ei o gândire independentă și conectată la marile transformări care se produc în lume, dar ancorată în problemele reale ale țării”, a declarat Mihai Apostolache, în cadrul conferinței susținute astăzi pe care o puteți urmări integral AICI.

 

 

 

Back To Top