Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

romania in acțiune conferinta alegeri mihai apostolache
Categorie: Politic
  • Mihai Apostolache, președintele partidului România în Acțiune, atrage atenția asupra unor prevederi din legislația electorală și consideră că pregătirea următoarelor runde de alegeri din acest an ar trebui să includă și o serie de modificări la acest capitol.
  • „Este inadmisibil ca o entitate care nu participă în alegeri să aibă dreptul să-și desemneze reprezentanți în secțiile de vot, iar anumiți competitori electorali să nu beneficieze de aceste lucruri”, a atras atenția acesta, lăsând să se înțeleagă faptul că actualele reglementări ar favoriza partidele mari.

Mihai Apostolache consideră că PSD și PNL, care au organizat aceste alegeri, „au făcut tot posibilul să îngreuneze procesul electoral, să-și maximizeze rezultatul”. „Au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare, au crescut semnificativ resursele publice pentru activitatea lor, au menținut alegerea primarilor într-un singur tur și au blocat accesul în secțiile de vot pentru reprezentanții partidelor neparlamentare. Este inadmisibil ca o entitate care nu participă în alegeri să aibă dreptul să-și desemneze reprezentanți în secțiile de vot, iar anumiți competitori electorali să nu beneficieze de aceste lucruri”, punctează acesta.

Citiți și: MIHAI APOSTOLACHE, PREȘEDINTELE ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE: VOM SUSȚINE CANDIDATURA LUI MIRCEA GEOANĂ PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI - VIDEO LINK

Partidul România în Acțiune cere ca, „pentru alegerile care urmează, legislația electorală să fie îmbunătățită”. „Trebuie stabilit clar că în secțiile de vot au dreptul să intre doar reprezentanți ai entităților care participă la alegeri și au listă completă de candidați. De asemenea, trebuie introdusă regula ca alianțele electorale să aibă un reprezentant în biroul electoral de circumscripție și în biroul secțiilor de vot. Nu în ultimul rând, propunem ca buletinele de vot să fie înseriate”, a mai declarat Mihai Apostolache.

Citiți și: ALEGERI LOCALE 2024. PARTIDUL FONDAT DE UN CONFERENȚIAR UNIVERSITAR DE LA UPG A OBȚINUT UN MANDAT DE PRIMAR ȘI 50 DE CONSILIERI LOCALI

Conferința de presă poate fi urmărită integral AICI.

Back To Top