Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai polițeanu intalnire apostolache
Categorie: Politic
  • Partidul România în Acțiune va avea doi reprezentanți în viitorul Consiliu Local al Ploieștiului.
  • Cum primarul ales Mihai Polițeanu a spus răspicat că își dorește o majoritate fără PNL și PSD, negocierile cu celelalte formațiuni politice sunt în toi.

 Președintele România în Acțiune, Mihai Apostolache, a declarat, vineri, că a avut deja o întâlnire cu primarul ales al Ploieștiului, Mihai Polițeanu. 

„România în Acțiune a obținut două mandate de consilier local la Ploiești. Sunt voturi obținute printr-un efort susținut. Ținem foarte mult la încrederea primită din partea cetățenilor, suntem un partid al dialogului, al echilibrului și vrem să discutăm cu toți actorii politici, astfel încât să dăm o direcție corectă Ploieștiului.

M-am întâlnit cu domnul Polițeanu, primarul ales al Ploieștiului, la invitația domniei sale. Am punctat împreună care sunt principalele probleme din municipiu. A constatat și dânsul câte probleme financiare are Ploieștiul. Noi nu întâmplător am adus în fața ploieștenilor un profesionist (n.r. - Simona Dolniceanu, candidatul România în Acțiune la Primăria Ploiești și directorul Serviciului Finanțe Locale), pentru că știam că sunt dificultăți majore. Ne dorim în continuare să fim consultați și să se țină cont de experiența candidatului nostru la funcția de primar”, a declarat Apostolache, în cadrul unei conferințe de presă derulate vineri (VIDEO AICI).

Citiți și: ALEGERI LOCALE 2024. PARTIDUL FONDAT DE UN CONFERENȚIAR UNIVERSITAR DE LA UPG A OBȚINUT UN MANDAT DE PRIMAR ȘI 50 DE CONSILIERI LOCALI

Întrebat dacă a vorbit inclusiv despre varianta ca Simona Dolniceanu să fie unul dintre viitorii viceprimari ai Ploieștiului - după cum Polițeanu declara la un moment dat că și-ar dori - Mihai Apostolache a spus că speră ca primarul ales să-și mențină punctul de vedere. „Simona Dolniceanu este un om care poate să ajute ca administrația să treacă de momentul dificil în care se află, dar contează foarte mult ce majoritate se formează în Consiliul Local, acesta desemnează viceprimarul, primarul nu are astfel e prerogative”, a mai declarat Mihai Apostolache.

Citiți și: MIHAI POLIȚEANU, PRIMAR ALES AL PLOIEȘTIULUI: „EXISTĂ O TEAMĂ ÎN SPAȚIUL PUBLIC CĂ SE VA DA FOC LA BUGETUL PLOIEȘTIULUI”

 

Back To Top