Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase csm ploiești
Categorie: Politic
  • Decizia conducerii CSM Ploiești, de a suspenda activitatea uneia dintre cele mai premiate secții, cea de Gimnastică Ritmică, stârnește deja reacții vehemente în spațiul public.

Roberta Anastase, senator PNL de Prahova, cere măsuri imediate împotriva directorului CSM Ploiești.

„Acum două zile, în fața Consiliului Local, Andrei Volosevici și Mihai Polițeanu, actualul și viitorul primar al Ploieștiului, ne asigurau, ținându-se de mână, de susținere reciprocă.

Îndrăznesc să le propun o prima temă de acțiune comună care poate opri lacrimile micilor gimnaste de la CSM. Acestea, în timp ce câștigau noi medalii la Cairo, au aflat că activitatea secției de Gimnastică Ritmică a fost suspendată de dl Dan Burghelea (foto articol - n.r.), consilierul actualului primar.

Domnilor Volosevici și Polițeanu, vă rog (citiți «VĂ IMPLOR!») opriți chinuirea acestor copii!

În maxim 5 minute, dl Volosevici poate să îi retragă delegarea dlui Burghelea de la conducerea CSM și, astfel, să oprească distrugerea vieții sportive a acestor copii ploieșteni!

Citiți și: EXCLUSIV! CSM PLOIEȘTI SUSPENDĂ ACTIVITATEA SECȚIEI DE GIMNASTICĂ RITMICĂ

Domnilor Polițeanu și Volosevici, sper din tot sufletul să colaborați, așa cum ne-ați promis, și vă mulțumesc anticipat pentru efort!”, a transmis Anastase, în cursul zilei de sâmbătă.

Vă reamintim că, vineri, Simona Puiu, antrenoasrea gimnastelor legitimate la CSM Ploiești, a fost înștiințată de conducerea clubului sportiv că activitatea secției va fi suspendată, de la 1 iulie.

Citiți și: MICILE GIMNASTE DE LA CSM CÂȘTIGĂ AUR, ARGINT ȘI BRONZ, LA CAIRO, ÎN ZIUA ÎN CARE CONDUCEREA CLUBULUI A ANUNȚAT CĂ SUSPENDĂ ACTIVITATEA SECȚIEI

 

Back To Top