Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Răzvan Prișcă parteneriat strategic sua
Categorie: Politic
  • Parlamentarul PNL de Prahova a transmis, de Ziua Independenței SUA, un mesaj care pune în evidență semnificația relației pe care țara noastră o are cu Statele Unite ale Americii.

Răzvan Prișcă punctează că „parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii este un pilon fundamental al politicii externe a României”, așa că ziua de 4 iulie - Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii „capătă o semnificație aparte pentru România”.

„Aniversăm alături de partenerii americani 20 de ani de la aderarea României la NATO și 27 de ani de la stabilirea Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii.

Angajamentul comun privind consolidarea relațiilor noastre bilaterale, relația transatlantică, precum și securitatea în regiunea Mării Negre și ordinea internațională bazată pe reguli fac din Parteneriatul Strategic România -SUA unul dintre principalii piloni ai politicii externe și de securitate a țării noastre.

Împărtășim pe deplin obiectivul SUA de a crea o regiune sigură, prosperă și interconectată a Mării Negre, fără orice interferență malignă din partea unor actori precum Federația Rusă și China”.

În opinia deputatului PNL de Prahova, „Marea Neagră continuă să fie epicentrul agresiunii Rusiei”, iar „rolul pe care și-l asumă România, cel de principală rută de export pentru cerealele ucrainene, merge mână în mână cu riscurile specifice de securitate (drone și resturi de drone au căzut pe teritoriul nostru, supraaglomerarea rutelor noastre de transport), cauzate de comportamentul iresponsabil al Rusiei și atacurile militare împotriva porturilor ucrainene”.

Citiți și: RĂZVAN PRIȘCĂ, DEPUTAT PNL: „REGIUNEA MĂRII NEGRE ARE O IMPORTANȚĂ VITALĂ PENTRU SECURITATEA ENERGETICĂ A EUROPEI!”

C„oordonarea politică și de apărare între SUA și țările de pe Flancul Estic rămâne crucială în consolidarea solidarității euro-atlantice și a răspunsului la agresiunea și agenda revizionistă a Rusiei. România este și va rămâne în continuare un garant al securității în regiune și va milita pentru oferirea unui sprijin mai mare partenerilor vulnerabili precum Republica Moldova, Ucraina și Georgia”, încheie Răzvan Prișcă.

Back To Top