Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Prișcă
Categorie: Politic
  • Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a participat, alături de senatorul Roberta Anastase, la Forumul Mării Negre.
  • „Este esențial să condamnăm ferm agresiunea ilegală și nejustificată a Rusiei împotriva Ucrainei”.

„În ciuda potențialului său enorm, regiunea Mării Negre se confruntă cu numeroase provocări și amenințări în domeniul securității energetice, din ce în ce mai acute în ultimii ani. Acestea includ competiția pentru resursele de energie, amenințările la adresa infrastructurii critice, vulnerabilitățile în ceea ce privește securitatea de transport dar și impactul schimbărilor climatice asupra resurselor naturale.

În același timp, nu putem ignora influența crescândă și agresivă a Federației Ruse în regiune. Atât prin intermediul politicilor sale energetice, cât și prin multe alte mijloace convenționale sau hibride, Rusia încearcă să își consolideze o prezență din ce în ce mai puternică, generând preocupări serioase privind securitatea și suveranitatea statelor vecine.

În acest sens, în marja Forumului Mării Negre, eveniment organizat alături de colega mea, doamna senator Roberta Anastase, și de distinșii parteneri de la George C. Marshall Center, am atras atenția asupra faptului că este esențial să condamnăm ferm agresiunea ilegală și nejustificată a Rusiei împotriva Ucrainei. Această acțiune, nu numai că încalcă principiile fundamentale ale dreptului internațional, dar subminează și stabilitatea și securitatea în întreaga regiune a Mării Negre. Este imperativ ca partenerii internaționali ai statelor libere și democratice să se opună cu hotărâre unor astfel de acțiuni agresive și să sprijine statele agresate. Tocmai de aceea, sprijinul nostru pentru Ucraina trebuie să fie constant și ferm, atât timp cât este nevoie”, a transmis deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Citește și RĂZVAN PRIȘCĂ, DEPUTAT PNL: AM VOTAT PENTRU ADOPTAREA PROIECTULUI DE LEGE PRIVIND DIMINUAREA RISIPEI ALIMENTARE

Back To Top