Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ppddDeputaţii Gabriela Anghel şi Răzvan Tănase au trimis un comunicat de presă în care au reuşit performanţa să nu spună nimic. Cei doi deplâng moartea celor doi români din Algeria, fapt care şi pe noi, în redacţie, ne-a impresionat, desigur, în mod sincer. Soarta a fost nedreaptă şi crudă pentru cei doi prahoveni, motiv de vărsat lacrimi pentru toţi. Chiar şi pentru politicieni. Cu toate acestea, aşteptăm de la domniile lor, pe lângă batiste umplute până la refuz, propuneri legislative concrete legate de construirea binelui nostru, al tuturor. Tocmai pentru ca aceşti români care ne mor în străinătate să nu mai plece, datorită traiului bun de acasă oferit de politicienii noştri responsabili. De aceea, aşteptăm, cu interes, şi propuneri legislative serioase din partea aleşilor noştri prahoveni.

Redăm comunicatul integral:

 

„Lacrimi si durere pentru doi ROMANI nevinovati !
Astazi, 24 ianuarie, la ceas de sarbatoare pentru noi, romanii, in loc sa ne bucuram sarbatorind cu flori si hora aniversarea Unirii Principatelor ne ingropam doi romani tineri, victime ale unui razboi care nu este al lor, victimele nevinovate ale rautatii si frustrarii altora, dar, cel mai grav, victimele atator ani de nesiguranta politica, economica si sociala.
Astazi clopotele bisericilor nu bat pentru a sarbatori aniversarea Romaniei, ci necazul unor familii de romani care isi ingoapa copii, sotii, parintii inainte de vreme.
Cati vor mai plati oare cu viata indiferenta unui sistem? Cati mai este nevoie sa munceasca, sa se umileasca, sa moara prin straini ca sa poata oferi un trai mai bun pentru familiile lor, pentru ca romanii sa-si dea seama ca sacrificiul acestui popor este din ce in ce mai mare.
Toti au declarat ca s-a facut totul pentru ei. Statul roman, statele occidentale, statul algerian, TOTI au facut TOTUL pentru ca acesti oameni sa se intoarca teferi acasa.
Putem spune oare acestor familii acest lucru ? Putem oare sa-i privim in ochi spunandu-le ca am facut TOTUL. TOTUL pentru ei ar fi insemnat ca sotul, copilul, tatal lor sa se intoarca acasa sanatos, sa se bucure impreuna de copiii, de o viata decenta castigata cu greu, muncind prin straini cu riscul vietii. Romania nu le-a putut oferi acest lucru. Acesti oameni au facut tot ce a tinut de ei pentru a reusi. Au fost copii buni, elevi buni, studenti buni, parinti buni, cetateni buni. Unde au gresit ei si o gramada de alti romani onesti care au luat lumea in piept riscandu-si viata prin toate colturile lumii pentru un trai mai bun? Au oferit totul, ce au primit in schimb ? N-au facut de ras Romania, au muncit cinstit, din greu, in conditii numai de ei stiute, reprezentandu-si poporul si tara cu onoare oriunde au mers.
Cati dintre acesti oameni si-au pierdut viata si inca asteapta ca statul roman sa-si faca datoria de parinte si sa-i aduca acasa? Macar atat, macar acum cand nimic pentru ei si familiile lor nu mai are sens, cand pentru tot ce au oferit nu le-a fost inapoiat decat lacrimi si durere eterna in suflete.
Cu stima, recunostinta si respect, astazi, deputatii PP-DD Gabriela Anghel si Razvan Tanase alaturi de poporul roman transmit condoleante familiilor indoliate si Dumnezeu sa-i odihneasca!
Birourile parlamentare ale deputatilor PP-DD
Gabriela Anghel si Razvan Tanase"

 

Back To Top