Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

AndreiSava PDLDeputatul ploieştean Andrei-Valentin SAVA, membru în Comisia pentru Politică Externă din Camera Deputaţilor, consideră „corecte" reacţiile premierului şi ale ministrului de Externe prin care aceştia condamnă declaraţiile secretarului de stat maghiar din MAE al Ungariei legate de steagul secuiesc.

Sava a trimis un comunicat de presă în care arată că a „salutat reacţia promptă şi corectă a premierului Victor Ponta, a ministrului de externe Titus Corlățean și a secretarului de stat în MAE, Bogdan Aurescu, de condamnare a declarațiilor secetarului de stat din Ministerul Afacerilor Externe al Ungariei, Nemeth Zsolt". Deputatul ploieştean a adăugat că va propune convocarea unei şedinţe extraordinare a Comisiilor reunite de Politică Externă din Camera Deputaților și Senat pentru adoptarea unei rezoluţii care să exprime poziţia oficială a Parlamentului României.

"Declaraţiile lui Nemeth Zsolt privind necesitatea arborării în Ungaria a steagului aşa-numitului Ţinut Secuiesc sunt inacceptabile şi reprezintă o ingerinţă surprinzătoare în dezbaterea publică privind regionalizarea României. Practic, prin astfel de declaraţii, unele autorităţi de la Budapesta doresc să se implice în dialogul public din România, inflamând discuţiile legate de modul în care va arăta harta regiunilor la sfârşitul acestui an," a arătat deputatul.

„Salut reacţia promptă și corectă a responsabililor din Guvernul României, reacţie care demonstrează că România are astăzi o voce puternică în Europa şi nu permite derapaje de la litera tratatelor bilaterale. Fac un apel la colegii din UDMR să denunţe la rândul lor astfel de declarații cu iz iredentist, astfel încât UDMR să poată reprezenta contraponderea moderată la unele reacții extremiste care contaminează de la Budapesta şi PCM sau alte structuri politice ale comunității maghiare din România.

Voi propune ca în scurt timp să reunim cele două Comisii pentru Politică Externă din Parlamentul României pentru a articula un punct de vedere oficial ferm în acest dosar sensibil pentru relaţiile biletarale dintre două state membre ale aceleiași familii europene", a declarat deputatul PSD Andrei-Valentin SAVA.

Back To Top