Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

vasile blagaSub titlul "Boala lungă a PDL", agenţia germană de ştiri Deutsche Welle a publicat o analiză politică în care prezintă starea principalului partid de opoziţie din România, în acest moment.

"Un fapt e cert. O democraţie se asfixiază dacă partidele pedepsite de electorat nu sunt în stare să-şi asume mesajul alegătorilor şi să se primenească. În absenţa unei reînnoiri postelectorale după o alunecare în insignifianţă nici o formaţiune nu poate reporni la drum.
E legiune numărul marilor formaţiuni care n-au izbutit să-şi ofere o gură de aer în urma unor înfrângeri de proporţii şi s-au condamnat astfel la o lentă agonie şi, în cele din urmă, la dispariţie. Fiindcă boala lungă este moarte sigură", scrie DW.

"Sub Vasile Blaga PDL se îndreaptă către un destin similar (PNŢCD - n.r.), dacă nu va reuşi să-şi pună cenuşă în cap pentru înfrângerea jenantă de la 9 decembrie, pentru ca apoi să se scuture, să se cureţe şi să-şi ofere o conducere nouă. Una capabilă, competentă, moralmente inatacabilă, energică, inteligentă.
Vasile Blaga a aşteptat mult înainte să preia frâiele partidului şi nu vrea să le mai dea din mână. Crede, în răspăr faţă de realitate, că eforturile sale ar fi fost cele salvatoare în bătălia contra suspendării lui Traian Băsescu. În fapt, mântuirea ţării de lovitura de stat USL-istă i s-a datorat occidentului.
Blaga nu e nici primul nici ultimul lider de partid care-şi crede turul pantalonilor lipit pe veci de scaunul său şi care se autoiluzionează, închipuindu-şi că va scăpa de obligaţia şi necesitatea de a da socoteală pentru erorile şi gafele sale.
Din unghiul său, cererea de a lăsa altora mai buni locul la cârmă pe care i-o adresează direct sau indirect liderii politici şi intelectuali ai dreptei româneşti e neloială. De ce să-şi dea demisia tocmai el. La urma urmei, Traian Băsescu nu e chiar străin de coborârea în infern a PDL", scrie redactorul DW. Textul integral, AICI

Back To Top