Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

calin popescu tariceanuFostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, după şedinţă Biroului Politic Central al PNL, că are "vagă senzaţie" că la nivelul comisiei care se ocupă de modificarea Statutului PNL au fost aduşi consultanţi străini din Coreea de Nord care să implementeze "principii democratice sănătoase". "Am vaga senzaţie că la nivelul comisiei de revizuire a Statutului au luat nişte consilieri străini, de prin Coreea de Nord, care au venit cu principii democratice sănătoase care să le implementeze şi la noi. De aceea, în loc să avem parte de o discuţie prealabilă în partid, legată de Statut, legată de posibilele formule de viitor, văd că totul este înconjurat într-un mare mister. Urmează să discutăm într-o manieră expeditivă joi la Delegaţia Permanenta, care probabil o să facă formalitatea să adopte anumite propuneri şi pe care să le supună congresului", a susţinut Tariceanu, potrivit Mediafax.

Fostul lider PNL a precizat că a transmis comisiei pentru statut amendamentele privind alegerea tuturor funcţiilor de conducere din partid pe formula votului uninominal, precum şi organizarea de alegeri interne pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale.

Back To Top