Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Valea Prahovei Cristian Burlacu trage un semnal de alarmă în privinţa situaţiei în care se găseşte agroturismul românesc. Apreciind că acesta este singurul sector din turism în care se vedea că lucrurile "se mişcă”, parlamentarul liberal este îngrijorat de perspectiva falimentului, mai ales că, spune el, autorităţile dau dovadă de incompetenţă prin lipsa de strategie în a sprijini micii întreprinzători.

Mai mult decât atât, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a anunţat rezilierea a mai mult de 300 de contracte în valoare de peste 30 de milioane de euro, din ce în ce mai mulţi fiind cei care, din cauza crizei financiare, nu îşi mai pot continua construcţiile sau nu mai pot îndeplini cerinţele impuse.

"Programul SAPARD a fost până acum un instrument puternic de dezvoltare a agroturismului, oferind un sprijin substanţial în construcţia de pensiuni”, însă, acum, în faţa unei astfel de măsuri luată de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală, ”nicio autoritate guvernamentală nu are niciun fel de reacţie. Nimeni nu îşi exprimă preocuparea sau interesul faţă de faptul că România pierde importante sume de bani din finanţările europene, având ca efect diminuarea investiţiilor în agroturism”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului.

Back To Top